Valokuvakortit ryhmien ohjaamiseen

Valokuvien katselun tarkoituksena on herättää mielikuvia, tunnemuistin jälkiä ja assosiaatioita. Valokuvan avulla voidaan helposti liikkua aikajanalla menneisyydestä tulevaisuuteen. Valokuvan käyttömahdollisuudet ovat laajat niin yksilö- kuin ryhmätilanteissakin. Yksilötyössä kortteja voi nostaa kuvaamaan esimerkiksi yksilön sen hetkistä olotilaa ja elämäntilannetta. Ryhmätyöskentelyssä kortit sopivat hyvin ryhmien alkulämmittelyyn, tutustumiseen ja tavoitteiden tekoon. Työnohjauksessa kortteja voi käyttää esim. tavoitteiden ja tulevaisuuden vision tekemiseen.

Kortit ovat 10 x 14 cm kokoisia, tehty Trucard 260 g paperille. Yhdessä pakassa on 70 kpl kortteja. Pakoissa olevat kortit ovat numeroitu 1 ja 2 numeroilla. Pakka sisältää ohjeen, jossa esitetään muutamia toimivia harjoituksia niin yksilö- kuin ryhmäterapiatilanteisiinkin. Kortit ovat taustaltaan postikortteja eli näitä voi myös lähettää. Yhden korttipakan hinta on 70,00 euroa (sis. alv + postitus- ja postiennakkokulut). Tilattaessa molemmat korttipakat yhteishinta on 130,00 euroa (sis. alv + postituskulut). Toimitus postitse, toimitusaika 2 viikkoa. Lasku toimitetaan korttien mukana.

Voit katsoa terapiakortteja alla olevista albumeista (albumit avautuvat uuteen ikkunaan). Huom! Painetuissa korteissa ei näy kuvan päällä tekijänoikeusmerkintää, kuten albumien mallikuvissa.

Terapiakortit, pakka 1
Terapiakortit, pakka 2

Tilaa terapiakorttipakat lähettämällä tilaus tilausohjeiden mukaisesti.