Aurinkoinen arkipäivä -koulutus

kuvituskuva_arkipaiva_300x1080px

Me kaikki tunnemme hymyn ja narun hyvää tekevät vaikutukset. Naaman venyessä virnistykseen jopa kivut hellittävät ja elämä näyttää paremman puolensa.

Sanotaan, että nauru on työpaikan sosiaalinen ja yhteisöllinen liima. Se hitsaa ihmiset yhteen ja luo avoimuutta, sillä kun ihminen nauraa, hän ei voi vastustaa samanaikaisesti. Tiedetään myös, että ihmiselle on terveellistä nauraa edes kerran päivässä makeasti, sillä se lisää luontaisia hyvänolon hormonejamme. Ihmiset ovat huumorintajultaan erilaisia ja me nauramme eri asioille. Yleensä omille kömmähdyksille ja arjen pienille tapahtumille ns. tilannekomiikalle, jolle olemme joka päivä alttiina.

Työpaikat jakaantuvat huumoriltaan asiantuntijuuden ja alan mukaan, sillä poliisit nauravat luultavasti eri asioille kuin gynekologit tai hoitajat. Jokaisella työpaikalla on myös ns. ”perjantaihuumori”, joka ei kestä ulkopuolisten arviota. Se onkin tarkoitettu työpaikalla yleiseksi tuuletukseksi ja väsymyksen poistajaksi, jota se myös parhaimmillaan onkin. Kuulen usein ihmisten sanovan, että parasta työssä ovat hyvät ja mukavat työkaverit, joiden kanssa pidetään hauskaa työpäivän kuluessa. Iloinen ilmapiiri lisää viihtyisyyttä ja sitoutumista työhön.

Tässä koulutuspäivässä pääpaino on osallistujien hyvänolon, virkistymisen, naurun ja elämänilon lisäämisessä. Päivässä käydään läpi naurun hyvää tekevää vaikutusta, onnellisuuden kokemusta, selviytymiskeinoja ja työnilon sisältöä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »