Työnohjauspalvelut

kuvituskuva_tyonohjaus_300x1080px

Mitä työnohjaus on?

“Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten ja tunteiden tutkimista, jäsentämistä ja tiedostamista yhdessä koulutetun työnohjaajan kanssa. Työnohjaus on kokemuksellista oppimista.”
(HENRY ry)

Työnohjausta voidaan tehdä myös puhelinringissä tai Skypen avulla. Puhelinringissä  käsitellään samoja asioita kuin yhteisissä kasvokkain tapahtuvissa työnohjauksissakin. Etuna puhelinringissä on matkakustannusten pois jäänti, kustannustehokkuus, nopeus ja helppous. Ryhmäläiset vain vastaavat puhelimeen ja työnohjaaja ohjaa ryhmää puhelimessa samojen sääntöjen mukaisesti kuin kasvokkain tapahtuvassa työnohjauksessakin.

Työnohjausta voidaan tehdä myös Skypessä, mikäli kaikilla osallistujilla on em. ohjelma koneella. Se voidaan tehdä kuvan kanssa tai ilman, jos osallistujilla ei ole kameraa käytössä. Samoin ns. nettityönohjaus on mahdollista.

Työnohjausta voidaan menetelmällisesti syventää myös valokuvallisen työskentelyn tai digitaalinen tarinankerronnan avulla.

Työnohjauspalvelut

• Yksilö- ja ryhmätyönohjausta 20 vuoden vahvalla kokemuksella
• Lisäksi psykologista tukea irtisanomis- ja YT-neuvotteluvaiheessa

  • Työnohjauskokemukseni on laaja-alainen. Sosiaali-, terveys,- päihde- ja maahanmuuton sektorit ovat tutuimmat, kuten myös valtion-ja kunnallishallinnon erilaiset työyhteisöt.
    • Haetaan toimivat ratkaisut yhdessä!

Kiinnostuitko tarjoamastani työnohjauksesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää »